Nieuw Watersportblad - Deining Magazine

NIEUW WATERSPORTBLAD

Omdenken met Deining Magazine

Het hoge woord is eruit: de ANWB stopt met de Waterkampioen, begin april verschijnt de laatste. De makers ervan willen starten met Deining Magazine, het nieuwe blad zónder de ANWB, door en voor alle watersporters.

Al meerdere jaren kiest de ANWB ervoor om te investeren in grote doelgroepen zoals fietsers, kampeerders en automobilisten. ‘Hardcore’ watersport zit daar niet bij. De makers van Deining Magazine, Arno Beuken en Jim Post, zien hun rol anders. Zij kiezen wél voor echte watersport. Tijdens de Hiswa lanceerden ze hun inschrijfsite, het blad komt er als voldoende watersporters dat willen. Kiezen Deining Magazine wil het blad zijn waar je als watersporter wat aan hebt. Naast je op de steiger staan. Het tijdschrift kiest expliciet voor kwaliteit in inhoud en beeld en die is niet vanzelfsprekend. Hetzelfde geldt voor onafhankelijke watersportjournalistiek, bijvoorbeeld met producttesten. Lezers die deze keuzes herkennen en daar de waarde van inzien, roepen ze op zich in te schrijven op www.deiningmagazine.nl Daar staan ook de antwoorden op veelgestelde vragen. In mei tellen Arno en Jim het aantal inschrijvingen en hakken ze de knoop door. Een soort crowdfunding dus. Deze zomer kan Deining Magazine er zijn.

Informatie sluis van Leidschendam

Voor extra informatie omtrent de werkzaamheden en openingstijden van de sluis te Leidschendam verwijzen wij u naar de volgende link.

Beperkte openingen sluis Leidschendam

OPGELET!!! Stremming sluis Leidschendam

Hieronder de openingstijden van de sluis:

Ma t/m Vr.
De sluit is tot en met 19 november geopend op de volgende tijden:

Na 19 november tot 1 maart is de sluis gesloten van maandag tot en met vrijdag.

Weekenden Za+Zo:
De sluis is tot en met 29 oktober in het weekend geopend van 9:00 tot 21:30.

Na 29 oktober tot en met 1 maart is de sluis gesloten in de weekenden.

Veilig en verantwoord varen in Aalsmeer

Deze zomer gaan gemeente en politie extra handhaven op het water, maar mensen moeten ook hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Laten we rekening houden met elkaar, zodat we allemaal kunnen genieten van dit prachtige plassengebied.

Persbericht veilig varen gemeente Aalsmeer

Sneeuw

Deze foto's zijn gemaakt op zaterdagochtend 11 februari. Het vriest 1,5 graad en er staat een windkracht 4 uit het Oosten. De temperatuur voelt daardoor heel koud aan, maar het is prachtig om te zien !

Sneeuw

Sneeuw3

Sneeuw2

Zoekfunctie beschikbaar

Zoek...... en gij zult vinden.

Om het zoeken op de website van de Residentie nog makkelijker te maken, is een zoekfunctie toegevoegd. Deze is te vinden rechtsboven, naast het menu.
Typ een zoekterm in het vakje, druk op enter en alle resultaten verschijnen in beeld. Een klik op één van die resultaten brengt je snel naar de betreffende pagina.

In dit menu vind je informatie over de algemene leden vergaderingen