Zwerfafval opruimen Westeinder 16 maart

Beste leden van de Stichting Aalsmeer Westeinder Promotie,

De lente is in aantocht en SPIE is al weer druk met de voorbereidingen, niet alleen met de pramenrace in september,  maar ook met een nuttige actie.
Namelijk het zwerfvuil opruimen wat in de Westeinderplassen ligt of zwerft op de oevers.

Zaterdag 16 maart is het weer zover, om dit met steun van NL doet de grootste vrijwilligersactie van Nederland - weer te gaan doen.
Elk jaar wordt er weer veel troep gevonden en opgeruimd. En ook hier geldt, vele handen maken ligt werk.

Dus alle hulp is welkom. Kom met je boot, dit hoeft geen praam te zijn maar let wel op dat je boot vies kan worden en tegen een stootje moet kunnen.

Heb je geen boot, ook dan ben je welkom, dan mag je vast met iemand meevaren.
Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar
Geef gelijk dan even door of je met of zonder een boot komt.

En hoe meer mensen/boten, hoe schoner de Westeinder wordt. Hoe beter het is voor onze business!

Tot de 16-de.