WSV De Residentie

Hier vindt u alle informatie omtrent onze vereniging blah blah blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh....

In dit menu vind je informatie over de algemene leden vergaderingen

Zoekfunctie beschikbaar

Zoek...... en gij zult vinden.

Om het zoeken op de website van de Residentie nog makkelijker te maken, is een zoekfunctie toegevoegd. Deze is te vinden rechtsboven, naast het menu.
Typ een zoekterm in het vakje, druk op enter en alle resultaten verschijnen in beeld. Een klik op één van die resultaten brengt je snel naar de betreffende pagina.

Sneeuw

Deze foto's zijn gemaakt op zaterdagochtend 11 februari. Het vriest 1,5 graad en er staat een windkracht 4 uit het Oosten. De temperatuur voelt daardoor heel koud aan, maar het is prachtig om te zien !

Sneeuw

Sneeuw3

Sneeuw2

Veilig en verantwoord varen in Aalsmeer

Deze zomer gaan gemeente en politie extra handhaven op het water, maar mensen moeten ook hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Laten we rekening houden met elkaar, zodat we allemaal kunnen genieten van dit prachtige plassengebied.

Persbericht veilig varen gemeente Aalsmeer

Beperkte openingen sluis Leidschendam

OPGELET!!! Stremming sluis Leidschendam

Hieronder de openingstijden van de sluis:

Ma t/m Vr.
De sluit is tot en met 19 november geopend op de volgende tijden:

Na 19 november tot 1 maart is de sluis gesloten van maandag tot en met vrijdag.

Weekenden Za+Zo:
De sluis is tot en met 29 oktober in het weekend geopend van 9:00 tot 21:30.

Na 29 oktober tot en met 1 maart is de sluis gesloten in de weekenden.

Informatie sluis van Leidschendam

Voor extra informatie omtrent de werkzaamheden en openingstijden van de sluis te Leidschendam verwijzen wij u naar de volgende link.