Lid worden

Als u lid wilt worden van onze vereniging dient u een schriftelijke aanvraag in te dienen bij onze secretaris.  De te volgen procedure ziet hieronder in het stappenplan.

stappen-aanvraag-lidmaatschap

Klik hier voor het stappenplan in een apart scherm

Het aanvraagformulier kunt u downloaden via deze link  en kunt u per post versturen naar de secretaris, secretariaat WSV de Residentie Poelpolderstraat 30 2493 VD 's-Gravenhage of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na een kennismakingsgesprek is er de mogelijkheid toe te treden als aspirantlid. Na twee jaar kan een aanvraag worden gedaan door de aspirant voor een volwaardig lidmaatschap.

Alleen als (aspirant)lid komt u in aanmerking voor een ligplaats op onze haven in Rijssenhout, of een plek op de winterstalling in Den Haag.

Omdat er tal van werkzaamheden moeten worden verricht om onze vereniging goed te laten functioneren, kunnen we niet zonder de inzet van de leden. Ieder lid heeft dan ook de plicht minimaal drie dagen per jaar werkzaamheden voor de vereniging te verrichten.

Uiteraard bent u als (aspirant)lid meer dan welkom op onze evenementen.