Faciliteiten & Tarieven

Passanten zijn alle dagen van het jaar welkom op onze jachthaven.

Uiteraard kunt u als passant gebruik maken van de faciliteiten op de haven. In onze kantine kunt u terecht voor een drankje of snack. Voor kinderen is er op de jachthaven een gezellige speeltuin en in de kantine kunnen ze zich uitleven in de speelhoek.Nabij de kantine bevindt zich de doucheruimte. Hier staat ook een wasmachine en droger. Munten en waspoeder zijn verkrijgbaar bij de havencommisaris in de kantine.

Huisdieren zijn van harte welkom, mits aangelijnd. Als uw huisdier een vergissing maakt op ons terrein, verwachten wij wel dat u dit opruimt.

In het centrum van Rijsenhout kunt u uw boodschappen doen. Ook kunt u via de Haarlemmer Ringvaart en Brandewijnsloot naar Aalsmeer varen voor een dagje winkelen. U kunt aanleggen aan het Praamplein, midden in het centrum van de stad.

Tarieven:

Ligplaats leden: 7 dagen p/j gratis, daarna € 1,00 p/m per dag

Ligplaats niet-leden: € 1,00 p/m per dag

Stroom: € 1,50 per overnachting

Drinkwater tanken: € 1,00 per tankbeurt

Vuilwater afzuigen: € 1,50 per pompsessie (niet geschikt voor afzuigen bilgewater)

Watertoeristenbelasting 2014 passanten € 1,30 p.p.p.n.

Douchemunt: € 0,50

Wasmachine: € 3,-