Faciliteiten van de jachthaven

De haven heeft een clubgebouw, een loods en een woning voor de havenmeester. In het clubgebouw vindt u op de begane grond aan de linkerzijde de ingang voor de toiletten, douches, was- en droogmachine. Voor de kinderen is een speeltiuin aanwezig.
De Stormvogel is tijdens het vaarseizoen de gehele week geopend. U kunt er een drankje nuttigen en er zijn diverse snacks verkrijgbaar.
Op de steigers is elektra en drinkwater verkrijgbaar in overleg met de havenmeester. Aan de passantensteiger is een vuilwaterpomp beschikbaar.

Nieuws uit de speeltuin

Als leden van de speeltuincommissie zijn we druk bezig de speeltuin een nieuwe look en andere toestellen te geven zodat de kid's weer wat anders hebben.

Nu zijn er al diverse plannen maar die kunnen we aankomende winter pas uitvoeren.

Maar om toch te laten zien dat we er mee bezig zijn hebben we een klimtouw gekregen van Hans Koolma en die in de speeltuin gehangen.

Deze is opgehangen op grote hoogte door onze kindervriend Mike.

Wij als grote kinderen hebben hem uiteraard getest of hij een beetje gewicht kan hebben.

Het klimtouw wordt al goed gebruikt en de kid's vinden het prachtig.

klik hier om de foto's te bekijken.