WSV De Residentie

Hier vindt u alle informatie omtrent onze vereniging blah blah blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh....

In dit menu vind je informatie over de algemene leden vergaderingen

Zoekfunctie beschikbaar

Zoek...... en gij zult vinden.

Om het zoeken op de website van de Residentie nog makkelijker te maken, is een zoekfunctie toegevoegd. Deze is te vinden rechtsboven, naast het menu.
Typ een zoekterm in het vakje, druk op enter en alle resultaten verschijnen in beeld. Een klik op één van die resultaten brengt je snel naar de betreffende pagina.

Sneeuw

Deze foto's zijn gemaakt op zaterdagochtend 11 februari. Het vriest 1,5 graad en er staat een windkracht 4 uit het Oosten. De temperatuur voelt daardoor heel koud aan, maar het is prachtig om te zien !

Sneeuw

Sneeuw3

Sneeuw2

Zeilwedstrijd de 6 uurs van de Westeinder

6uurvandewesteinder

Voor meer informatie zie de link Zeil evenement de 6-uurs van de Westeinder

De 6-uurs van de Westeinder wordt georganiseerd door Watersport Vereniging Schiphol (WV Schiphol) in samenwerking met de StichtingWesteinderzeilwedstrijden (WZW) en wordt gezeild op “de Grote Poel” van de Westeinderplassen.

De geplande start is om 10:00 uur op zaterdag 9 juni 2018 en is vlakbij het “starteiland” aan de Grote Poel van de Westeinderplassen. Om 8:15 uur is het zeilerspalaver in het clubhuis van WV Schiphol. Deelname is mogelijk voor alle klassen kajuitboten en open zeilboten.

Na het succes van vorige jaren is de 6-uurs van de Westeinder nu een terugkerend evenement. Het is een leuke zeilwedstrijd en voor iedereen goed te doen.

Het principe van een 6-uurs race is heel eenvoudig: het schip dat in 6 uur tijd de grootste afstand heeft afgelegd is de winnaar van de race. Uiteraard wordt de gezeilde afstand gecorrigeerd met een handicapfactor die per type zeilschip wordt vastgesteld. Tijdens de race is het toegestaan om van bemanning te wisselen, zodat er altijd een frisse bemanning aan boord kan zijn.

Na afloop van de wedstrijd vindt de prijsuitreiking plaats, en dit jaar hebben we super mooie en leuke prijzen om van te genieten en is er de mogelijkheid om gezellig te blijven eten, een heerlijke BBQ en homemade salades. Wil jij meedoen met de volgende editie als zeiler? Inschrijven kan via onderstaande link of op http://wvschiphol.nl/

Veilig en verantwoord varen in Aalsmeer

Deze zomer gaan gemeente en politie extra handhaven op het water, maar mensen moeten ook hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Laten we rekening houden met elkaar, zodat we allemaal kunnen genieten van dit prachtige plassengebied.

Persbericht veilig varen gemeente Aalsmeer

Rond en Platbodemwedstrijden 2018

wzw logo

Vooraankondiging

Watersportvereniging Nieuwe Meer te Aalsmeer organiseert op 15 en 16 september 2018 onder auspiciën van de Westeinder Zeilwedstrijden (WZW) de:

Rond- en Platbodemwedstrijden 2018

Hard zeilen zonder gedoe

Een zeilevenement voor eigenaren van Rond– en Platbodemjachten met speciale aandacht voor de traditionele ronde houten schepen, aangevuld met fraaie Westlanders.

Door de keuze van minimaal twee zeilwedstrijden op de zaterdag en één lange baan wedstrijd op de zondag zijn deelnemers in staat om op de zondag tijdig huiswaarts te keren.

Naast dat wij allen weer enorm ons best zullen doen om er een sportief en oergezellig evenement van te maken kunt u als vanouds rekenen op:

Clubhuis de hele week geopend vanaf 9.00 uur.

Brasserie vanaf dinsdag geopend voor een hapje en drankje (zie site voor openingstijden).

De traditionele Bikkelbankborrel op zaterdag na de wedstrijden.

De mogelijkheid van een schippersmaaltijd op de zaterdagavond.

Uitstekend wedstrijdcomité met wedstrijdbanen over de gehele plas.

Gratis ligplaats vanaf maandag 10 t/m zondag 16 september in haven van Watersportvereniging Nieuwe Meer.

De wedstrijden zijn ook dit jaar weer het weekend na de Rond- en Platbodemwedstrijden op de Kagerplassen. Samen met het evenement op de Kaag, dat op 8 en 9 september zal plaats vinden, vormen deze wedstrijden een fraai geheel om het zeilseizoen in Holland af te sluiten.

Medio augustus sturen wij u het programma en inschrijfformulier toe.

Met hartelijke groet,

Comité Rond en Plat 2018