WSV De Residentie

Hier vindt u alle informatie omtrent onze vereniging blah blah blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh....

In dit menu vind je informatie over de algemene leden vergaderingen

Zoekfunctie beschikbaar

Zoek...... en gij zult vinden.

Om het zoeken op de website van de Residentie nog makkelijker te maken, is een zoekfunctie toegevoegd. Deze is te vinden rechtsboven, naast het menu.
Typ een zoekterm in het vakje, druk op enter en alle resultaten verschijnen in beeld. Een klik op één van die resultaten brengt je snel naar de betreffende pagina.

Roosters te water zetten boten op de site

Beste Leden,

Roosters voor het te water zetten van de boten op de Binckhorst als op de Stormvogel zijn beschikbaar op de website onder het kopje roosters of door hier te klikken voor de Binckhorst of hier te klikken voor de Stormvogel.

Sneeuw

Deze foto's zijn gemaakt op zaterdagochtend 11 februari. Het vriest 1,5 graad en er staat een windkracht 4 uit het Oosten. De temperatuur voelt daardoor heel koud aan, maar het is prachtig om te zien !

Sneeuw

Sneeuw3

Sneeuw2

Welkom bij WSV De Residentie

De vereniging is opgericht in 1952 in Den Haag en bestaat uit ± 200 leden.

"De Binckhorst", tevens de winterhaven met werfaccommodatie is de plek waar veel leden ’s winters de boot stallen.

Onze jachthaven “De Stormvogel” ligt aan de Westeinderplassen.
Die jachthaven heeft voor de kleuters een gezellige speeltuin en in de kantine is een knusse speelhoek ingericht. Nabij de kantine bevinden zich de douches en een was- en droogautomaat, munten zijn verkrijgbaar bij onze havencommissaris. Ook is er water en stroom aan de ligplaatsen.
Met een roeiboot vaart u over naar de vaste wal of u wordt met de pont overgezet.

Voor boodschappen kunt u terecht in het dorp Rijsenhout, maar met uw boot kunt u ook via de Haarlemmerringvaart en de Brandewijnsloot gemakkelijk aanleggen bij het Praamplein in Aalsmeer voor een gezellig dagje winkelen.

Er wordt veel geïnvesteerd in beide havens, maar door zelfwerkzaamheid van de leden proberen wij de kosten te beperken.

In de kantine op De Stormvogel heerst een gezellige en vriendelijke sfeer en er is een klein assortiment snacks verkrijgbaar. Ook huisdieren zijn van harte welkom op De Stormvogel, mits aangelijnd. Als uw huisdier een vergissing maakt op ons terrein verwachten wij wel dat u dit opruimt.

Vanaf De Stormvogel kunt u met de boot leuke tochtjes maken in de omgeving, bijvoorbeeld naar De Kaag, Alphen aan de Rijn of Braassermermeer.